Senzia kurser har igennem snart 15 år, haft fornøjelsen af at samarbejde med:

Aalborg kommune, Frederikshavn kommune, Hjørring kommune, Herning Kommune, Holstebro kommune, Favrskov kommune, Ringkøbing Skjern kommune, Mariagerfjord kommune, Thisted kommune, Vesthimmerlands kommune, Favrskov kommune, Morsø kommune, Grenå kommune, Odense Kommune, AMU Nordjylland, MBM Group, Diakonsammenslutningen, Dania Støberifabrik, Rakbæk fisk,Ekokem, FOA, Gjøl skole, Gjøl børnehave

 

            

 

 

 

UDPLUK AF REFERENCER

Janne Bay      
Et forrygende kursus som har sat en masse tanker igang, om min egen holdning til mit eget liv. Hvad vil jeg? Hvordan kan det blive en realitet? Er jeg tilfreds? Jeg har lært at der kun er èn, der har ansvaret for mit liv, nemlig mig selv. Forandring starter ved mig. Indstillingen til livet kan ændres. Om jeg vil være negativ eller positiv er mit valg. Få fat på firmaer såvel som private, det er en god base for hvordan kulturen skal være.
Henriette Hindsgavl 
Det har været super godt. Jeg har lært en masse, og fået repeteret noget jeg godt vidste. Jeg ved med mig selv, at jeg tit tager andres kampe. Jeg ved nu hvordan jeg skal tackle dette problem. Gennemgangen af konflikttrappen lærte mig, hvor vigtigt det er at gå nedad, og tage hånd om selve "sagen" uden det bliver personligt. Altså Margrethe, det gjorde du sgu godt. Du formidler så levende og dine øjne og dine smilerynker, giver udtryk for, at du virkelig brænder for at videregive dit budskab.Tusind tak.


Eva Sis                 
Det har været fantastisk, at være deltager og opleve at blive rusket op i. At jeg selv er ansvarlig for hvordan arbejdsdagen går. Jeg har lært at alle mine kollegaer, også er interesseret i at skabe positivt. Jeg vil huske i hverdagen at ingen gør noget for at irritere mig. Jeg vil dunke mig selv i nakken når jeg bliver en Øv og Bøv. Simpelthen i en spændende, levende og nærværende undervisning.


Louise sørensen
Fantastisk kursus. Jeg bliver helt "høj" af at være på dette kursus. Jeg kan bruge det hele i fremtiden og selvfølgelig med et samme. Jeg har prøvet at bruge de ting vi har lært, både i privatlivet og på arbejdspladsen, og det virker.

Gyda Spanner 
Jeg har nydt hvert minut. Suget viden og redskaber til mig. Det jeg har lært kan bruges fra jeg vågner til jeg går iseng.

Lone Nielsen
Det har været helt fantastisk. Det har givet mig nogle redkaber til at arbejde videre med. Jeg er blevet mindet om at være mere
nærværede og være en god kollega. Du har været en helt fantastisk, levende, sprudlende underviser. Helt i top.

Karen Marie Jensen, Det har været et super lærerigt kursus. Jeg har fået nogle redskaber  til at sige til og fra. Jeg kan bruge kurset til at huske, at vi skal være gode imod hinanden og respektere forskelligheder. Smile, grine, være positive og hjælpe hinanden. Du er en super dejlig og positiv person. Man kan kun være glad når man er sammen med dig.

Lotte Jensen
Kanon godt kursus som alle burde sendes på. Super lærerigt.

Vicki
Fantastisk kursus. Jeg har virkelig fået noget at tænke over. Jeg kan bruge kurset til at få en bedre arbejdsdag/arbejdsmiljø, og indset at jeg kan ændre meget, ved at være positiv og starte dagen med et smil.

Magrethe
MARGRETHE
Underviser,
foredragsholder
og coach.
Ultimate Web